Thursday, 30 June 2011

(kAwAn LaMa vs. kAwAn bArU) vs (bf/gf)

aalllluuuuu...leh x bace title kat atas ni??hehe...bace cam math...leh kan...
klu x leh wat2 leh je ler erk...

KAWAN LAMA VS. KAWAN BARU...
w0key...tuk title ni...k0rang maybe dah leh teka a kan..pe yg aku nak st0ry kat cni...
aku teng0k skang ni...ramai yg biler depa dah dapat kwn baru...kwn lama depa lupekan...
tp mende ni mungkin jadi tanpa kiter sedar a kan...mana yg x sedar depa dah abaikan kwn lama sebab kwn baru 2 leh dimaafkan ler kan..cam aku ni..hahaha...terus terang aku cakap..
aku memang xreti nak c0ntact2 0rg ni...tapi kalau msg 2 ade ler..
2 p0n jarang sangat ler...tp kalau call..aku jadi cam xtau nak b0rak pe...
eh tp kalau member2 lama aku call or msg aku layan w0key...xdek nyer nak s0mb0ng2 ni...patutnyer kiter ni kire bertuah n bersyukur tau...ade gaks org ingat kat kiter...
aku memang sayang a kat member2 lama aku 2...walaup0n aku jarang c0ntact depa.
tp aku still ingat w0key...banyak kenangan ngan depa...tapi aku teng0k ade yg dah dapat member baru 2 memang berlagak abih a ngan member lama dia...langsung x nak layan member lama dia 2...pe ingat k0 bagus sangat ke...huh!!siyes aku xsuke member camni...

KAWAN VS. BF/GF
ni lagi satu yg paling aku nyampah deng0...orang sanggup lupekan kwn sebab bf/gf...heelll000oo...k0rang dah pasti sangat ke bf/gf k0rang ni j0d0h k0rang ha???dah sure sangat depa ni akan jadi pasangan k0rang???kalau aku ler kan...aku akan pilih kwn...nak tau sebab ape...cube k0rang pk...ade 2 yang bercinta bagai nak rak...bertahun2...tapi last2...putus...pastu dah putus..tengah sedih2 sape yg k0rang carik???of c0z member k0rang kan???kan???kan???xyah tipu ler..dah banyak aku deng0 kes camni..please a..k0rang ingat member k0rang ni ape???kalau aku..aku tinggalkan ter0s member camni...biar padan muke...bagi orang2 yg x sedar diri camni...ingat ler ye...bf/gf ni kiter leh carik(lagi p0n kan j0d0h di tangan TUHAN)..tapi member TERBAEK yg k0rang dah dapat ni..mungkin s0rang seumur id0p..jaga ler ati n perasaan orang len k...

aku memang respek abih a kat sape yg leh bahagikan mase tuk member n bf/gf depa....
w0key ler...s0ri ler..ntah pe yg aku merapu meraban ni...
bukan pe...saje nak luahkan pe yg patut..
h0pe xdek yg terase ler ye..aku st0ry ni berdasarkan orang sekeliling..
oh ye..luper nak pesan..kalau agak2 dah xnak kawan 2...cakap ler depan2 k...xyah ler wat member 2 tertanya2 pe salah di0rang..cian tau x!!!

w0key...
daaaaaaa...
Assalamualaikum..
Peace N0 War!!!
^_^

Saturday, 25 June 2011

bengKeL pRa-LI (paRt 2)

aalllluuuuu...w0key ari ni cam malas sebenarnyer nak update pasal bengkel LI ni..huhu...
nak tau sebab pe....sebabnyer...ceramah ari ni x berapa menarik...sumer wat 0rang ngant0k actually...hehe..aku ni p0n ngant0k gaks tapi tahan je ler...rase nak lari kuar awal je..hehe..tapi ape kan daya...c0nfirm2 0rang nampak kan...badan klu k0cik xpe gaks nak kuar s0nyap2...haha...add00ii...tetiber cita2 nak kurus datang balik...aish....

nak cuti nanti jangan harap ler nak kurus kan badan ye...
mak aku selalu cakap camni biler aku d0k umah..."kalau kat umah xyah diet2..makan je..."...
s0 aku pe lagi kan...dah mak suh makan..makan je ler...hehe
kang jadi anak derhaka laks x deng0 kate mak...(padahal yang 2 je deng0 kate mak...tapi yang len2 kebanyakannya aku x deng0 kate p0n..hahahah)

eh2...sambung pasal ceramah2 tadi...aku rase yang enj0y ckit ceramah yang last a kan...
best a penceramah 2...cakap lepas je k0t...hahaha...memang x berhenti gelak a tadi...ceramah2 tadi p0n walaup0n ade 3 sl0t...sumenyer cakap mende yang sama je..pasal persiapan sebelum n semasa LI....tetiber aku jadi cuak laks nak LI...cam baru 1st time je nak LI aku ni..
aduuiiii...

carik mana aku cepat!!!hahahahaha...

w0key ler...rasenyer sampai cni je ler..
gud luck tuk mereka2 yang akan menjalani LI...
daaaaaaaaaaaaa.....
Assalamualaikum...
Peace N0 War...
^_^

Friday, 24 June 2011

1st dAy bEngKeL pRa-LI

aalllluuuuu...ap0 kab0 sume???hehe...ari ni aku nak k0ngsi pasal bengkel pra-li tuk 1st day ni...
tau kan li 2 pe...klu x tau meh den kab0 kat k0rang...tapi maj0riti memang dah tau kan...
li 2 sh0rt f0rm f0r latihan industri...ayat biasa kiter gune praktikal ler...hehe...
ari ni punyer ceramah pasal c0mmunicati0n skills....
memang TERBAEEEEKKK a ceramah di0rang...


sepanjang d0k dewan aku asik senyum n gelak je k0t...
siap leh men musical chair lg 2...tapi yang s0pan punyer ler..hehe...
lagi satu part aku memang suka ler...nak tau pe...part kene menari reramai....
sampai 3 kali k0t dia suh kit0rang menari...memang enj0y abih a...hehehe...
lagu nyer can y0u feel it by the jacks0n 5...fuuhh...memang best a....


xdek sesaat p0n aku rase nak pejamkan mata tuk tid0..(ceewwaaahhh..nampak sangat aku ni suke tid0 kalau ceramah x best...eh2 bukan aku s0rang je k...huhu)
sebab penceramah yang dikenali sebagai uncle vern0n 2 akan tiup wisel kalau dia rase nak tiup...hahahaha...lagi satu..dia ni suh kiter sumer jadi P0Y0...haha...P0Y0 itu bagus ye kawan2....haha...memang lawak penceramah 2...


es0k ade lg bengkel ni..tapi ngan penceramah len laks...
s0 kalau berkesempatan aku tulis ler pasal es0k nyer aktiviti laks...
s0n0k cam ari ni ke x...

can you feel it - the jackson 5

gamb02 kat bawah ni sebelum start ceramah...sebab pas ceramah dah start memang dah xdek rase nak wat mende len dah termasuk ler bergamb0...hehe...f0kus2...kehkehkeh...

scicomacademy = besttt!!!!



w0key...cukup tuk ari ni....
daaaaaaaaa...
Assalamualaikum...
Peace N0 War!!!
^_^

Wednesday, 22 June 2011

taMAt suDah sh0rt sEm... ^_^

aalllluuuuu...eh2...sebelum 2..nak cakap ALHAMDULILLAH...sebab.......
sh0rt sem dah abih...yyeaahhuuuu....s0n0k2...ari ni tamat ler menjawap tuk last paper...
paper yang menuntut kiter supaya beretika...hehe...tapi aku rase same je p0n....
x beretika gaks memasing (nak2 aku ler kan..hehe)
o00oopppssss!!!!jangan mare...hahaha....

pasni leh cuti dah...cuti p0n leh tahan ler....2 bulan...hehe...
walaup0n x lama cam dak2 yang x amik sh0rt sem (4 bulan k0t) tp xpe ler....
ade aku kisah???janji ade gaks cuti...hehe....
tapi aku l0m leh balik umah lagi...nape???
sebabnyer ade laks bengkel pasal praktikal...huhu...al maklum ler...
pas cuti 2 bulan ni dah praktikal laks....h0pe sume nyer w0key ler kan....

pRakTikAL....
tapi cedih gaks a kan...pasni bape bulan gaks x dapat jumpe dak2 kelas...
tapi x pe...pas praktikal nanti kiter nantikan perubahan diri memasing ye..hehehe...
daku akan merindui kamu sumer...hahaha...
sile2 ler kumpul duit elaun 2...nanti nak suh blanje..hehehe....


w0key ler..cukup tuk entry kali ni....
gud luck!!!
daaaaaaaaaaaaaa....
Assalamualaikum...
Peace N0 War!!!
^_^


Sunday, 19 June 2011

beRubAh...

aalllluuuuu....entry kali ni nak share satu lagi lagu...tajuk n lirik dia memang sesuai ngan situasi skang..huhu...
tajuk lagu berubah..penyanyi dia erry putra feat reen rahim...
tp aku xkenal sape reen rahim ni.....but lagu ni n0t bad ler...memang kene ngan jiwa aku skang...huhu...
lagu ni p0n dari cer n0ra elena...yang baru abih 2....
n0vel + cer + lagu + her0 yang encem = memang best....hehehe...
k0rang hayati ler bait2 lagu ni ye...
ececeh...gwang ku sudah mari lagi....


BERUBAH - ERRY PUTRA FEAT REEN RAHIM

Berikan ku waktu
untuk bersamamu 
meniti hari...

tak puas bagiku
dan kau pun berlalu
tinggalku sendiri
kelam seluruh jiwaku...

ch0rus

ku ingin benar bersama denganmu
dan kau pun menjauh...
tiba-tiba kini kau telah berubah
apakah salahku...
semuanya telah berakhir...

kau yang ku kenali
dan kini menjadi 
insan yang lain..

dulu kau berjanji
kan hidup semati
meniti hari....
semuanya telah berakhir....


daaaaaaaaaaaaa....
Assalamualaikum...
Peace N0 War!!!
^_^

Thursday, 16 June 2011

hAckErs 0h hAckErs!!!

aalllluuuuu....ade chat ka???hehe...entry kali ni nak st0ry pasal isu semasa laks...
pasal pe lagikan..pasal hackers ni ler...makin menjadi2 laks depa ni kan...
semalam website2 kerajaan p0n depa hack...dahsyat bt0i...
naseb bek dah w0key balik...dari ape yang aku baca ni...
mende ni daripada hackers antarabangsa yang dikenali sebagai 'anonym0us'...
depa ni nak hack website kerajaan ni sebab nak tunjuk ler yang depa pr0tes ngan kerajaan..
yeler..kerajaan dah bl0ck website tuk d0wnl0ad...huhu..
mmmm...macam2 depa ni...ade aku dng0 lagi...salah satu website yang kene hack...
website uitm sabah...siap ade lagu bufday dalam 2...pe cer...
cam budak2 laks rase....
dah pandai..pandai sangat 0rg2 ni...
cube ler gune kepandaian k0rang 2 tuk mende2 yang berfaedah...
k0t ye p0n nak p0pular...xyah ler gune cara camni...


s0 k0rang sumer jaga2 ler ye...amik ler langkah2 berjaga2 supaya k0rang x kene hack...
ni ade inf0 pasal 'an0nym0us' ni..ditubuhkan pada 2003.
m0t0 depa ni best ckit...
"we are an0nym0us.we are legion.
we d0 n0t f0rgive.we d0 n0t f0rget.
expect us..."
fuuhhh!!!siap ade m0t0 lagi 2...
memang dahsyat...

w0key ler....sampai cni je entry kali ni...
daaaaaaaaaa....
Assalamualaikum...
Peace N0 War!!!
^_^



Monday, 13 June 2011

LaYan LaGu ni... ^_^

aalllluuuuu....kali ni nak share lagu yang 1st time aku deng0 kat radi0 memang aku dah jatuh cinta dah...ececehh..jatuh cinta 2...
bukan senang nak jatuh cinta ngan lagu yang baru 1st time deng0 ni kan??kan??kan???
lagu pe kah yang telah membuatkan aku jatuh cinta???
jeng..jeng..jeng...hehe
tajuk lagu 2 percaya padaku...ungu yang nyanyi...
muzik dia n lirik dia memang best a...
tapi 2 pada aku..xtau ler org len kan...aku memang layan lagu jiwang2 ni..hehe...


UNGU - PERCAYA PADAKU... ^_^

aku tak tahu apa yang ku rasakan
dalam hatiku saat pertama kali
lihat dirimu...
melihatmu....

seluruh tubuhku terpaku dan membisu
detak jantungku berdebar tak menentu
sepertinya aku..
tak ingin berlalu...

ch0rus :

berikan cintamu juga sayangmu
percaya padaku...ku kan menjagamu
hingga akhir waktu
menjemputku....

ku berikan cintaku juga sayangku
percaya padaku..ku kan menjagamu
hingga akhir waktu
menjemputku...

saat ku tahu kau akan pergi jauh
izinkan aku tuk slalu menantimu
untuk katakan 
ku ingin dirimu

agar kau tahu betapa ku terlalu 
mencintaimu
aku akan menunggu hingga dirimu
kembali untukku...

tolonglah aku bagaimana diriku
ungkapkan itu rasa yang membelenggu
dalam hatiku
ku cinta padamu...


w0key ler...layan ler lagu ni k...
daaaaaaaaaa.....
Assalamualaikum...
Peace No War!!!
^_^

mAin mAsAk2!! (v2) v(^_^)

aalllluuuuu...bulan ni ramai bt0i org wat kenduri kan???cuti sek0lah ler katekan...
aku teng0k mak ayah aku asik gi rewang je tiap2 minggu...n biler gi rewang 2 mak aku xkan ketinggalan tuk bawak pe yg patut...hehe...tuk jumaat lepas...
mak aku wat puding jagung laks...huhu..
cedap gaks 2...tapi aku juz tulun teng0k n tulun amik gamb0 je ler...hahaha..
nak tulun lebih2 kang x jadi laks puding 2..(padahal malas..hahaha)

kene kacau bt0i2 ye..

ni ler hasilnyerrr....

cedap w00oo puding ni...aku asalkan jagung memang aku suke je..
tapi satu je aku xsuke...air jagung...rasenyer aku x pernah minum p0n air 2..
xtau p0n rase nyer cedap ke x...x terase nak minum...huhu...
berbalik pada puding jagung ni...x susah p0n nak wat...hehe
sebab x susah ler aku biar je mak aku wat s0rang..kehkehkeh..

w0key ler...
daaaaaaa.....
Assalamualaikum...
Peace No War!!!
^_^

Thursday, 9 June 2011

KeBeBaSAn!!!

bebas tuk sementara...huhu

aalllluuuuu...yyeeeaaahhhhuuu!!!asal aku hepi tetiber ni kan...gilak pe??hehe...
bukan pe...hepi sebab presentati0n sumer dah lepas..hehe...
kelas p0n dah xdek dah tuk sh0rt sem ni..
tinggal study week n final je...tapi 2 nanti2 ler cer...kiter cer pe yang baru jadi dulu ye...hehe...
n lagi satu result last sem p0n dah kuar...n ALHAMDULILLAH a w0key...
walaup0n x seberape kan..kekadang jeles gaks teng0k result org len gempaq2 ni..
tapi result aku???mmm...
buat aku rindukan result2 aku masa dipl0ma dulu...huhu
tapi xpe ler...yang penting sem ni nek ckit...nak try lagi tuk sem depan...
bagi tau mak aku p0n..mak aku cam hepi je kan...ALHAMDULILLAH a..
hehe...
w0key..sampai sini dulu ye aku merapu...
daaaaaaaaaaa.....
Assalamualaikum...
Peace No War..
^_^

Tuesday, 7 June 2011

kArak!!!

aalllluuuuu....entry kali ni nak cer pasal m0vie yang aku baru teng0k semalam...tetiber laks member2 aku wat plan kan...aku p0n j0in a...depa ajak gi teng0k wayang...midnite punyer...s0 pe lagi layan karak a kan...baru mencab0..hahaha....tapi cer ni seram gaks a...aku teng0k p0n mata jap kecik...jap bes0...huhu..tapi banyak yang kecik ler..hehehe...bukan pe..nanti terkejut...hahahaha (kunun je..padahal takut...hehe)

ha..ni p0ster m0vie ni...

karak ni tentang 4 orang student yang dalam perjalanan nak balik ke Kuantan...tapi tersangkut ngan kesesakan jalan raya kat highway karak ni...disebabkan jem yang terlampau lama...diorang p0n wat keputusan lalu jalan lama...sampai je kat Pekan Karak...bermule ler pelbagai kejadian2 aneh kat di0rang ni....macam2 yang di0rang ni jumpe...pepagi buta 2 dalam kul 2 3 pagi rasenyer...budak kecik yang ntah mana muncul ntah cbuk d0k carik mak dia...pastu muncul lak mak nyer p0n d0k carik anaknyer ...pastu jumpe laks v0lkswagen kuning yang xdek pemandu tengah p0t0ng keter di0rang...sampai ler satu kejadian yang menyebabkan di0rang terlibat dalam satu kemalangan...nak tau pe jadi pastu??kene ler teng0k m0vie ni...


ni dia tiket nyer..huhu

ni ler mereka2 yang wat plan tuk teng0k m0vie...

s0..aku wat c0nclusi0n balik...m0vie ni memang w0key a...sampai malam nak titun p0n rase x tenang je kit0rang..hahaha...tetiber laks rase semacam kan nak titun...adduuiii....
bt0i2 bagi effect m0vie ni...huhu...tapi aku berminat ngan dial0g pak cik s0rang 2 dalam m0vie ni...lebih kurang camni ler dial0g dia..."baca ayat kursi jangan tau hafal je...tapi x tau maksudnyer...kene pahamkan bt0i2 maksudnyer.."
kene renung2kan dial0g ni...mendalam maksudnyer ni...


k ler...sampai sini je ler entry kali ni...
selamat men0nt0n pada sape yang nak teng0k m0vie ni...hehe
daaaaaaaaaa....
Assalamualaikum...
Peace No War!!!
^_^

Monday, 6 June 2011

mAin mAsAk2!! v(^_^)

aalllluuuuu....hehe....t0ra datang lagi..hohoho...t0ra???tingat laks aku kat kelas BI....
tetiber laks kene wat pasal t0ra ni...huuhu...kenangan2....
eh tapi entry kali ni bukan nak cer pasal si t0ra ni...
tapi ade kene mengena ngan makanan gaks a...hehe...
makanan ape???ha...ni nak habaq mai la ni...makanan ni sejenis kuih...
xdek ler gempaq sangat kuih ni...nak tau kuih pe??hehe...kuih apam je...hahahahaha...
tapi nak wat leceh gaks...cume aku nyer k0je senang ckit ler...
juz kene kukus je sebab mak aku dah siap2 bancuh...hahahaha...
uit..tapi kukus p0n berjam2 gaks....banyak r0und...sebab buat dalam acuan yang c0mei2 je...
tapi nak wat banyak2...nak jual ke???uish...xd0p aih...saje mak aku wat banyak2...
ade rewang katenyer...s0 saje ler nak bawak kuih.....pas dah separuh aku kukus 2 
mak aku p0n amik ler n bawak gi...tinggal ler aku berse0rangan d0k kukus yang selebihnya...n.....biler dah xdek org kat dalam umah 2...muler ler aku wat k0je yang leh org kate "xdek k0je ke dak ni"...ha...bukan xdek k0je..tapi kurang k0je..
2 yang d0k wat k0je len 2...bukan pe..sementara nak tunggu apam yang tengah kukus tuk kali yang keberapa ntah tu masak...
nak tau pe aku wat???



siap dikukus....




ha....ni ler k0je aku...huhu....c0mei x kuih 2...hahahaha
klu x c0mei p0n xpe ler....masuk per0t dah c0nfirm2 x c0mei dah kan...
hehe...
k ler...cukup tuk entry kali ni....
daaaaaaaaaaaaaaa....
Assalamualaikum...
Peace No war!!!
^_^

Wednesday, 1 June 2011

beRmuLa LeR ePis0d kU bErse0rAngAN...

1 Jun 2011...ari pertama di bulan 6 n merupakan 
ari pertama aku keseorangan di dalam bilik..huhu....
terasa gaks k0s0ngnyer...klu bercakap p0n cam ade gema2 je..huhu...




s0..mulai ari ni...cenggini ler keadaan bilik aku....
sampai ler abih sh0rt sem nanti...huhu...
xpe ler...tuk menggumbirakan ati...
aku nak kar0k s0rang2 dalam bilik ni..hehe...
sesape nak j0in..sile2 ler...hehe
k ler...
daaaaaaaaaaaa....
Assalamualaikum...
PEACE N0 WAR!!!
^_^

Tuesday, 31 May 2011

aL0Ne!!! T_T

s0b3....cedih...sadis...sad...n pe saje perkataan yg sewaktu dengannya....pehal aku ni kan...tetiber je...huhu
cenggini cer nyer...petang tadi balik je dari kelas...
trime satu berita dari rumetku...nak tau pe???
dia kate dia dah x duduk bilik ni dah...
dia dapat bilik kat k0lej len...dia kater senang dia nak gi fak...sebab klu d0k k0lej ni...fak dia kire jauh ler gak....
n dia ni dalam pr0ses menyiapkan tesis...
s0 nak kene jumpe lect selalu...n dia kater klu d0k k0lej skang ni asik d0k tangguh2 je nak gi jumpe lect...
yeler...nak kene jalan kaki kan....
2 yang dia mintak d0k k0lej yg dekat ngan fak dia 2....


L0nely...i'm s0 L0nely..
I have n0b0dy...
f0r mY 0wwnnn...


mmmm...nak wat camner kan......
tapi bt0i gaks...cian gaks dia nak kene ulang alik jauh2...
klu nak nek bas p0n..skang ni bas susah nak dapat...al maklum ler...sh0rt sem kate....s0..pasni bermule ler 
epis0d aku bersendirian di bilik..huhu...

k ler....
sampai cni je nak luahkan perasaan..
nak c0nt. wat manufacturing....
daaaaaaaaaaaaaa....
Assalamualaikum....
PEACE N0 WAR!!!
*_*

Monday, 30 May 2011

keRjA + kAr0K..haha

alluuu...tuk entry kali ni nak cer pasal aktiviti aku ari ni laks...pe aku wat???
tgk title atas 2 p0n leh tau kan...huhu...
aku wat k0je kat lab bersame ngan adek2 ku, cik cun n ain..hehe..
memandangkan lab 2 xdek org..s0 kami p0n wat ler lab 2 cam lab sendiri...hahaha....
ADE KITORANG KISAH???hahaha...
dengan rase bahagia nyer..kami p0n kar0k kat dalam lab 2...heaven sungguh...
macam2 lagu kit0rang layan...tapi lagu gwang jeler...
sebab aku kepalanyer kan...hahaha 
(sori ler adek2 ku klu terpakse dng0 lagu2 gwang ni..hehe)
eh..kar0k2 gaks...tapi k0je kit0rang jalan gaks k..
dah hampir siap dah tau...kat bawah ni aku share ler lagu pe yang kami kar0k tadi..hehe..layaaaannnnn!!!!


ni lagu permintaan cik cun kiter...hehe


ni laks lagu permintaan ain..hehe

kat bawah ni laks lagu2 yang aku layan n yang depa ni terpakse dng0..kakakaka....
s0ri ler adek2 ku....hehe


Wali Band ni wajib ade ye..hehe...


Wali Band - Harga Diriku


ni memang feberet ni..hehe


syi0k...


video ni aku xleh tahan tgk v0kalis dia nyanyi..adduuiii...
nak tau nape???teng0k ler vide0 ni..huhu



lagi lagu pe lg yang aku layan tadi erk...banyak...sampai dah x ingat dah lagu pe...hahaha....al maklum ler..nak ilangkan stress sebab k0je banyak kan...huhu
k ler ni je nak share...
daaaaaaaaaaaaaa....

Assalamualaikum....
PEACE N0 WAR!!!
^_^



Sunday, 29 May 2011

pr0jek!!!pr0jek!!!

klu minggu lepas d0k bz ngan pr0jek etika...minggu ni laks skali lagi x dapat nak  balik umah sbb bz ngan pr0jek inf0 sharing laks...adeesss...sangat x suke...pas satu...satu pr0jek menanti...
syi0k je teng0k org len bersenang lenang d0k gi jejalan...
tgk m0vie...layan vide0 ler...tp aku???ade gak ler layan m0vie ckit..hahaha....mana leh tahan asik d0k ngadap kerja je wei...
nak gak rest kan..tp aku rase biler dah start rest 2..
berjam2 gaks ler kan..padahal wat k0je sejam je k0t..hahaha...
nak wat camner...2 ler student life namanyer...hehe...
biler cakap pasal student life ni kan...
nanti mesti aku rindu giler pas dah abih blaj0 nanti (waahh..tetiber je kan...padahal lambat lagi k0t nak abih..hahaha)
yeler..biler tengah blaj0 ni..mcm2 aku mengeluh...
pasal assignment ler..pr0jek ler...pe lagi..tut0rial ler...
tapi nanti biler dah abih...mesti rindu kan???
tapi rindu kat kwn2 ler..
bukan rindu kat kerja2 2..hahahaha....
eh..k ler...cakap pasal assignment ni...baru tingat ade assignment inf0 sharing gaks..huhu...
k ler nak gi wat k0je dulu....
daaaaaaaaaaaa....

Assalamualaikum....
PEACE N0 WAR!!!
^_^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...