Friday, 24 June 2011

1st dAy bEngKeL pRa-LI

aalllluuuuu...ap0 kab0 sume???hehe...ari ni aku nak k0ngsi pasal bengkel pra-li tuk 1st day ni...
tau kan li 2 pe...klu x tau meh den kab0 kat k0rang...tapi maj0riti memang dah tau kan...
li 2 sh0rt f0rm f0r latihan industri...ayat biasa kiter gune praktikal ler...hehe...
ari ni punyer ceramah pasal c0mmunicati0n skills....
memang TERBAEEEEKKK a ceramah di0rang...


sepanjang d0k dewan aku asik senyum n gelak je k0t...
siap leh men musical chair lg 2...tapi yang s0pan punyer ler..hehe...
lagi satu part aku memang suka ler...nak tau pe...part kene menari reramai....
sampai 3 kali k0t dia suh kit0rang menari...memang enj0y abih a...hehehe...
lagu nyer can y0u feel it by the jacks0n 5...fuuhh...memang best a....


xdek sesaat p0n aku rase nak pejamkan mata tuk tid0..(ceewwaaahhh..nampak sangat aku ni suke tid0 kalau ceramah x best...eh2 bukan aku s0rang je k...huhu)
sebab penceramah yang dikenali sebagai uncle vern0n 2 akan tiup wisel kalau dia rase nak tiup...hahahaha...lagi satu..dia ni suh kiter sumer jadi P0Y0...haha...P0Y0 itu bagus ye kawan2....haha...memang lawak penceramah 2...


es0k ade lg bengkel ni..tapi ngan penceramah len laks...
s0 kalau berkesempatan aku tulis ler pasal es0k nyer aktiviti laks...
s0n0k cam ari ni ke x...

can you feel it - the jackson 5

gamb02 kat bawah ni sebelum start ceramah...sebab pas ceramah dah start memang dah xdek rase nak wat mende len dah termasuk ler bergamb0...hehe...f0kus2...kehkehkeh...

scicomacademy = besttt!!!!



w0key...cukup tuk ari ni....
daaaaaaaaa...
Assalamualaikum...
Peace N0 War!!!
^_^

6 comments:

  1. hoyeahhhh..menari sampai lebam ye..hahaha

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. hahahhaa...sampai l0bam 2 ogak2 a kan...hehe

    ReplyDelete
  4. yan --> hahahaha...semangat je tgk ms uncle 2 suh menari...hahaha
    cik barakah --> hehe...s0n0k ke??s0n0k dpt jumpe member2 br je k0t...hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...