Sunday, 29 May 2011

pr0jek!!!pr0jek!!!

klu minggu lepas d0k bz ngan pr0jek etika...minggu ni laks skali lagi x dapat nak  balik umah sbb bz ngan pr0jek inf0 sharing laks...adeesss...sangat x suke...pas satu...satu pr0jek menanti...
syi0k je teng0k org len bersenang lenang d0k gi jejalan...
tgk m0vie...layan vide0 ler...tp aku???ade gak ler layan m0vie ckit..hahaha....mana leh tahan asik d0k ngadap kerja je wei...
nak gak rest kan..tp aku rase biler dah start rest 2..
berjam2 gaks ler kan..padahal wat k0je sejam je k0t..hahaha...
nak wat camner...2 ler student life namanyer...hehe...
biler cakap pasal student life ni kan...
nanti mesti aku rindu giler pas dah abih blaj0 nanti (waahh..tetiber je kan...padahal lambat lagi k0t nak abih..hahaha)
yeler..biler tengah blaj0 ni..mcm2 aku mengeluh...
pasal assignment ler..pr0jek ler...pe lagi..tut0rial ler...
tapi nanti biler dah abih...mesti rindu kan???
tapi rindu kat kwn2 ler..
bukan rindu kat kerja2 2..hahahaha....
eh..k ler...cakap pasal assignment ni...baru tingat ade assignment inf0 sharing gaks..huhu...
k ler nak gi wat k0je dulu....
daaaaaaaaaaaa....

Assalamualaikum....
PEACE N0 WAR!!!
^_^

3 comments:

  1. haha.. mmg tension ble nyk projel+asgmnt.
    tp da abes nnt., wktu 2 la kite rndu!:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...